اردوی تشکیلاتی ریحانه

همزمان با ولادت حضرت معصومه و به‌مناسبت روز دختر اردوی تشکیلاتی ریحانه توسط بسیج دانشجویی دانشگاه علم‌وفرهنگ با حضور 40 نفر از دانشجویان برگزار شد.

باتوجه به نزدیک شدن ایام امتحانات از خانم دکتر علیزاده دعوت به عمل آمد و در حوزه‌ی مدیریت زمان، برنامه‌ریزی و مزایای کارتشکیلاتی اطلاعات مفیدی در اختیار ما قرار دادند.
از اهداف این فعالیت تشکیلاتی می‌توان به خودشناسی و خودآگاهی در بستر اردو اشاره کرد. هم‌چنین با توجه به نزدیک شدن ایام امتحانات حضوری، از اهمیت برنامه‌ریزی و مدیریت زمان نکاتی بیان شد و در آخر دانشجویان از اهمیت کار تشکیلاتی در دوران دانشجویی باخبر شدند و محاسن آن را در حین این اردوی چند ساعته درک کردند.
در این اردو فرصتی برای دانشجویان نوورودی مهیا شد تا بیشتر با یکدیگر آشنا شوند و استعدادها و توانایی‌های خود را در کنار یکدیگر کشف ‌کنند تا بتوانند در معاونت‌های بسیج خواهران حضور فعال و موثر داشته باشند.